Ensamt..

Att ligga ensam i en stor säng och krama kudden...



...går inte att jämföra med att krama dig..jag saknar dig här bredvid mig!



Jag älskar dig! Min älskling och allra bästa vän..du är den jag kan älska, skratta, bråka och gråta med.
Tack för att du finns i mitt liv Staffan!

Typiskt!

Idag har jag haft feber hela dagen och mått riktigt skit! Så typiskt att man ska bli dålig då man har så otroligt mycket i skolan som ska bli klart innan sommaren.
Jaja..inte mycket att göra åt annat än att försöka ta det lugnt, inte det lättaste då man har skola och en livlig 3åring som kräver sin tid av mamma.


                 

Nu sover sessan gott och jag har krypit ner under gossefilten. Underbara gossefilt!!
Imorgon är det fredag igen, med det menas att familjen får vara tillsamman igen <3 Åh vad jag längtar tills den dagen vi bor tillsammans allihop igen =)

Nej nu ska ja kika vidare lite,innan det är dags att sova..

Ha en underbar kväll! Pöss!


Snart är det sommar!

Idag har vi varit ute och grillat korv här utanför med våra goa vänner, och sen gick vi in och käkade massa fika. Familjen kom också förbi för att gratta vårt hjärtegull såklart <3
Åh tänk när sommarvärmen kommer, då ska vi grilla massa massa massa! Härlig tid som väntar (även fast det innebär jobb heeela sommaren)
Nu ska lillan sussas ner, sen blir det soff mys med älsko <3

Ha det bäst!


Grattis älskade unge!!

Grattis till våran älskade Bells på hennes 3årsdag!! Du är vårt allt sötgumman <3


Hell yes!

Det är onsdag och vi är "lediga" från skolan ända tills måndag =) Har lite skolarbeten att jobba med under tiden såklart, men men..inte länge kvar nu av den andra terminen!
Tänk vad sjukt fort det gått, bara en termin kvar sen =) Sen blir det jobb jobb om jag inte läser vidare såklart. Min lärare tycker att jag absolut borde läsa vidare, kul att nån tror på mig =)
Just nu känns det som jag är mättad i hjärnan på information hihi! Jag har faktiskt lärt mig sjukt mycket på den här tiden, massa nyttiga saker som jag inte bara har nytta av i arbetslivet utan även privat.

Ikväll kommer S upp till oss igen också. Skönt att få kramas lite i några dagar =)

Nu ska jag rycka upp mig från soffan och ge mig ut och motionera lite tror jag, eller? haha! Åh varför föddes jag till en sån latpropp då det kommer till att träna?!! =P Nopp Lets do it!

*poff*

Vore ju underbart!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.alltforforaldrar.se%2Fkul%2Fpromo%2Fextpage%2F17853&h=mAQG5edUdAQFFRg-UPlbRZHNEsNhiL_XmLIqfn6kXKd_9IQ

RSS 2.0