Soffhäng!

De två sista dagarna har bestått av att sitta innanför dessa fyra väggar, nerbäddad i en soffa tillsammans med en sjuk liten tös. Bells har feber som kommer och går, så vi håller oss till bompa och hemmamys.
Imorgon blir det ännu en hemmadag, lite besvärligt att missa skolan men det kan inte hjälpas. Får ta igen det sen!
 
Och i morgonkväll kommer äntligen kärleken hit igen <3 som vi längtar!!! Tänk att veckorna kan kännas så oerhört långa.
Längtar tills vi alla bor under samma tak igen. Gahh! Soon very soon!
Visst är det underbart att ha en kärlek i sitt liv som man inte kan vara utan?  =)
 
Blir nog resa till Umeå på lördag, då ska bubbas köra race. Spännande värre! Hoppas vi har vädret med oss bara.
Jag vill ha sommar, sol och värme nu. Fy vad trist då alla löven börjar tappa sin gröna färg och man känner vintern börja närma sig. Fast vintern har ju sin charm den med såklart om man räknar bort halka, fastkörningar och 100 lager kläder ;)
 
Nu väntar jag på att Dallas ska börja så jag får kasta mig i säng =) Ha det bäst!
 
 
 

Älskade karl!

Bild från förra sommaren, men så mycket kan vi inte ha förändrats ;)

Time flies by..

Herregud vad tiden går! Har inte varit inne här på evigheter verkligen!
Men jag lever ;)
Sommaren har flugit förbi, eller sommar? Kan man kalla den det?
Så trist att det varit så kallt och dåligt väder. Men jag har inte lidit lika mycket som alla andra stackare som haft semester.
Jag har ju jobbat hela sommaren, och nu har pluggandet åter tagit fart igen. Känns lite sådär om jag ska vara ärlig. Men sista terminen kommer absolut vara den som blir mest spännande. Jag läser sjukvård och kommer få ha praktik på sjukhuset i 5 veckor. Har inte en aning om vilken avdelning det blir än men..ja lite nervöst känns det nog allt ;) Förut har det ju varit mer allmänt kring omvårdnad, men nu är det mer akutvård och sånt som står på schemat. Kan aldrig vara fel att lära sig, det är nåt man kan ha nytta av hela livet. Man vet aldrig vilka situationer man hamnar i..
 
Just nu sitter jag och lilla goungen våran i soffan och myser. Karln min är i garaget och har startat upp amazonen till väntande race. Spännande!
Längtar tills han kliver in genom dörren så vi får rå om varandra riktigt. Imorgon beger han ju sig till Sundsvall igen. Men inom en snar framtid är han ju Öviksbo =)
Vi kikar för fullt på hus, och på onsdag är det en ny visning på G. Känns lovely!
Snart är familjen tillsammans igen för alltid, och förhoppningsvis blir familjen större så småningom. Vi vill ju båda ha en liten syster eller bror till Bells så planerna finns =) Sen när det blir är en annan femma. Men man blir ju inte yngre *harkel*  Jag hinner inte med tiden!! Jag känner mig inte en dag äldre än 25 =/ Huga buga!  Bara att flyta med i livets gång och försöka göra det bästa av den tid vi har =)
 
Som jag sagt tidigare så rörs tankarna verkligen om när man jobbar med äldre och sjuka människor.
Ibland gör det bara ont i hjärtat att se livets öden. Ändå kan man bli så förundrad över hur mycket styrka vissa människor har inom sig. Viljan att kämpa på och inte ge upp då livet utsätts för starka prövningar.
Tänk om alla som jobbar inom vården kunde inse vilket otroligt jobb de gör, och vilket skillnad de kan göra för andra människor. Helt otroligt!
 
Jag har jobbat i helgen några timmar för att dryga ut studielånet..är behövligt! hihi!
Jag har dessutom fått hjärnstopp kring vad jag ska köpa till bubbas i födelsedagspresent =/ hmm..idéer?
 
Näpp nu ska jag försöka få mitt lilltroll i säng! Natti natt på er!
 
 

RSS 2.0