min älskling..

min stora stöttepelare här i livet! Tillsammans fixar vi det mesta..ännu en grej vi kan lägga i vårt bagage som vi fått gå igenom tillsammans. Men det gör oss bara starkare! Jag älskar dig! <3

tvärkast!

Livet har kastat mig av banan, och jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka igen. Tänk att det kan vända så fort..ja nya krafter och nya tag!

Kärlek!

Busiga familjen! Jag älskar er så otroligt!
Och vad mitt hår har växt förresten sen förra året!! Tyckte ju att det knappt hänt nåt, men ack så fel jag haft hihi!


Härliga underbara fredag!

Du är grymt efterlängtad kan jag lova! Underbart med helg!
Synd att mycket av tiden går till att skriva skolarbete, men jag ska nog hinna mysa en hel del med :) yeay!
Dags att sussa för imorgon står tvättstugan redo för mig redan klockan 07 hihi! Huga buga!
Natt natt!


Vart tog hästarna vägen?

Har varit hästtokig hela mitt liv, när man var liten har man varit först på plats för att köpa nya Min Häst när den kom upp på hyllan i affären. Väntat på det nya Polluxklubbenpaketet som man med iver slet upp varje gång det kom i brevlådan.
Minns första gången jag fick sitta på en häst. Det var en pålle som faktiskt hette pollux, jag var fyra år och framtidsdrömmarna var ett faktum. Jag skulle ha en egen häst! Så var det bara..
Grannarnas hästar blev välanvända av oss små tjejer som inte ens kunde komma upp i sadeln själva hihi!
Minns en gång då jag och min kära vän Marie en vinter hade ridit ut på en tur på byn, vi kan inte ha varit särskilt gamla. Marie tappade ner sitt pannband på marken, men ingen av oss kunde kliva av och plocka upp det för då skulle vi inte ha nått upp till stigbygeln igen med foten för att komma upp hihi!
Det var full galopp över lägdorna hemma på byn. Livet var bra underbart en sån stund!

Jag fick såna minnen när jag nyss såg en bild på Mulle- Världens mesta häst! Att vara ung och vara hästtokig är bra roligt, gud så man älskade dessa djur.


Och visst skaffade jag egna hästar, har varit ägare av två vildar =)
Just nu måste jag erkänna att det känns otroligt tomt att inte vara i stallet och vara nära detta otroliga djur. Det är 3 år sedan jag satt på en häst tror jag. Jag känner verkligen att det snart är på tiden att göra nåt åt saken.
Den dagen jag har fått ungar som blivit några år ska jag med all säkerhet ha en egen igen! Jag ser fram emot den dagen så det smärtar i bröstet !
 
                              
 
               Min första häst Bosse Bravo       
        
  
                    
  Min andra hästCute boy
 

Nu ska jag försöka tänka på annat och börja med skolarbeten som ska in. Halvdrygt! Jag vill sooova! Jag och Bells har haft en mysdag på stan efter skolan, letat vinterstövlar åt henne och ätit varmkorv med bröd hihi!
Sen tog vi oss en sväng till Marie med kids ( hon utan pannband) hehe! Så lillan slocknade som en stock i soffan då vi kom hem =) Underbara unge!

Ha det bäst alla glada! Ta hand om er! =)

 

Vart är John blund?

Kan inte somna :/ och paniken över att jag snart ska upp har infunnit sig..
Får väl ligga och fundera ett litet tag till så kanske jag somnar till slut ;)
Har suttit och skissat lite på en tatuering ikväll. Jag och älsko ska gadda in en bit text från vår låt, men jag ska ju ha nå mer runt också.
Jag klurar på ett ankare och nå mer, eftersom jag förknippar det med att han är min trygghet, min fasta punkt här i livet där jag alltid vill stanna. Nja jag brukar hinna ändra mig tusen ggr , just därför min kropp just är helt ogaddad haha! För mycket beslutsångest! Jag tänker alldeles för mycket ;) jag vill vara säker eftersom den ska sitta där föralltid.. Bellas tatuering ska jag också göra framöver såklart.. Den ritade jag redan ett tag efter hon föddes :)

Nopp! Så här får man ingen sömn ;)


Mitt i veckanmys!

Igår kom älsko hit efter jobbet, mysigt att få rå om honom lite mitt i veckan! Har haft assvårt för att somna inatt, så nu känns ögonen bara som sträck Zzzz Zzzz! Har lämnat lilla gumman på dagis och ska bege mig till skolan strax..vill bara kasta mig ner under täcket igen och sova hela dagen ;) ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt!
Nej dra iväg kanske..hoppas ni får en fin dag allihopa :)


Playtime!

Till helgen bara måste vi hinna åka lite cykel! Får jag ju inviga min nya hjälm också ;)


Chokladtomten har varit i farten!

Just nu så badar jag i choklad haha! Detta fick jag hämta ut idag! Har mina aningar vem som tävlat åt mig ;) lite skoj så här på en tisdag :)


På håret!

Så nära att det bara hade blivit ett vg på provet om kirurgiska sjukdomar..Haha!


Love is in the Air!

Tänk om det gick att förklara med ord hur mycket du betyder för mig..


Bortskämd

Jag har fått världens finaste hjälm idag av bubbas ,lycklig flicka! Åh vad jag vill åka cross nu! :)


Söndagsångest!

Jag hatar tanken på att det är måndag imorgon!! Jag vill ha iallafall en dag kvar på helgen så jag får rå om min bubbas lite till. Underbart när hela familjen är tillsammans.. Tack för att du är min gubben! Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


Vackert!

Hösten ä bra nå vacker den med!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1235148/images/2012/pic_50714dc4ddf2b329ad003989.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1235148/images/2012/pic_50714dc4ddf2b329ad003989.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1235148/images/2012/pic_50714dc4ddf2b329ad003989.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1235148/images/2012/pic_50714dc4ddf2b329ad003989.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1235148/images/2012/pic_50714dee9606ee017fc2b77a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1235148/images/2012/pic_50714dee9606ee017fc2b77a.jpg" class="image">


Fredagsblommor!

Jag och Bella skämde bort oss med lite fina blommor dagen till ära. Bara för att vi helt enkelt är värda dem ;)


God natt världen!

Tänkte bara påminna er igen om att imorgon är det freeedag!! :) dags för liten Tess att sussa sött!


Give me fridaynight!!

Önskar fredagskvällen kunde vara här, jag är superdupertrött och behöver mysa med mina älskos! Imorgon är det däremot mycket på skolan innan man får gå hem, PROV!! Blä! Ska säkert gå bra :) nu in och köpa lite kläder till liten sessa, vintern väntar bakom hörnet ;)

Ta hand om er!!


Happy days are coming!

Idag har det vart en bra dag! Jag känner mig taggad inför framtiden :) att jag dessutom haft en kanonkväll gör inte saken sämre ;)
Nu ska jag nanna så jag orkar upp imorgon. Natt natt darlings <3


RSS 2.0